NOWY29 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2010 Witam, ostatnio przez głupotę jedna osoba wywaliła z sshd_config AllowUsers, po restarcie oczywiście nikt nie mógł się zalogować. Odpaliłem serwer w trybie rescue-mode i z tego co wiedzę to nawet jak dodam ten fragment do sshd_config to po restarcie nadal nie działa. Podejrzewam że tryb rescue jest oddzielony od głównego systemu plików, czy to prawda? Jeżeli tak to jak to naprawić? :f Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 7, 2010 A gdzie jest serwer? w ovh np. musisz najpierw zamontować swój dysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOWY29 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2010 Tak tak, tam gdzie mam trzeba tak samo, tylko kłopot sprawia to że mam RAID a nie robiłem tego nigdy :f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 7, 2010 fdisk -l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NOWY29 0 Zgłoś post Napisano Luty 7, 2010 fdisk -l Już sobie poradziłem, ale dzięki za chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach