Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2010 Witam, aktualnie mam hosting w Cal.pl , mam z nimi problem bo co godzinę wyświetla mi się ze przekroczyłem ilość zapytań do bazy danych która u nich wynosi 2 tys/godzina. Dlatego tez moje wymagania sa następujące: Transfer: ok 20 GB/Miesięcznie Pojemność: 5-10 GB Minimalna ilość zapytań od 5tys/godzina w gorę. Budżet: 30zł/Miesięcznie Proszę o oferty Serwerów Wirtualnych jak i VPS. Pozdrawiam Kimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 6, 2010 Proszę o oferty Serwerów Wirtualnych jak i VPS. Jak rozumiem od firm? Ze swojej strony zaproponuję pakiet High - 28zł netto miesięcznie. http://glowanet.pl/hosting.html Pozdrawiam Adam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Luty 6, 2010 Proszę o oferty Serwerów Wirtualnych jak i VPS. Jak rozumiem od firm? Tak jest Panie Adamie, i dziękuje za ofertę zastanowię się. Czekam na Kolejne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Luty 6, 2010 Polecam prohost.pl Sam korzystam od dosyć dawna (ponad półtora roku) no i śmiga świetnie. Limit zapytań był... 100 albo 200 tysięcy na godzinę, ale niedawno go ściągneli Powiem tak - wsadowe przetwarzanie bazy forum phpBB3 (500 userów, ponad 30k postów) wywołujące tak z 500.000 zapytań nie zostało nawet odnotowane na wykresie od obciążenia (tzn. było tyle, co w innych dniach). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach