muchar 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 Opinia o twojhost.pl wie ktoś coś na ich temat -strona bardzo skromna i niewiele informacji ,pozatym niemożna się dodzwonić ,a z IP to hosting na niemieckim serwerze .Wie ktoś coś więcej .niby tanio ale czy to nie jest jakiś krzaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 http://twojhost.pl/kontakt Dane są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muchar 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 Dzwonię i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 http://www.stat.gov.pl/regon/ potwierdza istnienie firmy, baa nawet główny PKD wskazuje na hosting a nie warzywniak Firma na rynku od 2008-04-01 Domena http://whois.domaintools.com/twojhost.pl zarejestrowana na firmę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 W danych firmy jest nazwa actio, które mnie kojarzy się z usługami voip (www.actio.pl), z których kiedyś korzystałem. VOIP był u nich jak najbardziej w porządku, natomiast jak jest u nich z hostingiem - nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muchar 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 Ale telefonów nikt nie odbiera. to jakby przyszło zgłosić awarię to co wtedy i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 To raczej administrator powinien wiedzieć o awarii, a nie po zgłoszeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muchar 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 A jak go niema to co serwer skoczy na miasto i znajdzie admina i mu powie --sory wysiadam ----jak się ma taki biznes to trzeba troszkę i przy telefonie posiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 A jak go niema to co serwer skoczy na miasto i znajdzie admina i mu powie --sory wysiadam ----jak się ma taki biznes to trzeba troszkę i przy telefonie posiedzieć Ale nie rozumiem o co Ci chodzi. Nie pasuje Ci coś w tej firmie, wybierz inna. Proste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muchar 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 Dostałem okres testowy - i olewanie klienta gratis od rana kontaktu telefonicznego 000000000000000 o to chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 No to właśnie po to jest okres testowy, żebyś sprawdził jak się dana firma sprawuje. Jeśli jest niewystarczająca do twoich potrzeb, to masz mnóstwo innych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muchar 0 Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 I inni nie muszą popełniać mojego błędu będą mogli poznać co jest [ grane ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcel30 2 Zgłoś post Napisano Marzec 21, 2010 Ja korzystam z tego hostingu ,i to jest prawda nie da się z nikim z tej firmy skontaktoac telefonicznie ,ale meilowo już tak . Jednak kontakt z tą firmą to bardzo duzy minus ,bo na meile odpisują tylko rano gdzieś do godziny 11 ,a więc jak zadasz pytanie o 13 to odpowiedź dostaniesz do 11 następnego dnia . Trzeba to zaznaczyć kontakt to bardzo duży minus , ale... Jednak z samego hostingu jestem bardzo zadowolony , a teraz jak zmienili jakąś platformę to już w ogóle jest bardzo dobrze . Od początku tego roku wykorzystałem juz ponad 1 T transferu , i nikt mi konta nie blokuje . Utrzymuje u nich kilkanaście wordpresów , kilkanaście stron snews , dwa "malutkie' serwisy gier online , oraz najwiekszą moją stronę czyli hosting zdjęc . Hosting ten to ok 200 Mb zdjęć , 7000 uniq dziennie . Z tym hostingiem zdjec to jest taka historia ,ze wywalali mnie ze wszystkich hostingów na nazwa.pl brakowało transferu, na home.pl również brakowało transferu a inne hostingi to już w ogóle odpadały . Z twojhost.pl korzystam już 2 rok , i dodam że te wszystkie strony utrzymuje w najtańszym pakiecie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poplop 6 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2010 Witam, korzystałem z tego hostingu 1 rok. Sprawował się bardzo dobrze. Jak jest teraz? Czy ma ktoś serwer z ssh? Jak to wszystko się sprawuje? Są jakieś problemy, pady itp.? Jak ja miałem tam hosting to takich nie było ale mam zamiar znów kupić konto i muszę się dopytać // Przepraszam za odkop-bardzo potrzebne są mi te informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach