...:::Sp4m BoT::::... 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 Krótkie pytanie. Co z licencją na publiczne rozpowszechniania muzyki? Załóżmy, że mam serwer i wszystko. Ale czy mogę ot tak puszczać muzykę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 Nie. Więcej info pewnie na http://www.zaiks.org.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 Link Proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...:::Sp4m BoT::::... 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 No tak. Słyszałem. Ale przecież na pewno nie każde ma licencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 Na pewno nie każdy kradziony samochód jest kradziony bo niektóre są tylko pożyczone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...:::Sp4m BoT::::... 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 Dobra. Rozumiem. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 Gorszych nicków nie było ? tak tylko z ciekawości pytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
...:::Sp4m BoT::::... 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 Dokonano 1 z dostępnych 1 zmian nazwy wyświetlanej od 04 lut 2010. Bawiłem się i mam ^^. Niestety, zmienić nie mogę ;x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach