Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Malas

Django

Polecane posty

Poprzedni temat widzę już w koszu zamknięty, więc otwieram nowy. Prośba ta sama. Bardzo tani hosting z django.

Z vipserv.org nie jestem zadowolony niestety.

Bardzo tani hosting z django.

Najtańszym rozwiązaniem będzie jakiś budżetowy VPS.

Zamiast tego polecam Ci MegiTeam - mają płatności miesięczne - to się przekłada mniej więcej na ceny tanich VPSów, a jakość nieporównywalnie wyższa.

Wiem, bo sam kiedyś szukałem i nic innego nie znalazłem - aktualnie korzystam tylko z usług MegiTeam.

Aa.. zapomniałbym! Sprawdź jeszcze djangohosting.ch i alwaysdata.com

Jak coś wybierzesz - daj znać :)

Z vipserv.org nie jestem zadowolony niestety.

Podzielisz się opinią?

Tylko te 19pln netto(w megiteam) to trochę dużo patrząc na moją znajomość django;p

Może tylko u mnie to występuje ale wolno działa mi ssh. Jak mówię być może to wina mojego łącza. Drugi problem to 500 Internal Server Error. Pytałem nawet na forum pythona to błędów w aplikacji nie znaleźli, więc nie mam pojęcia dlaczego error ten występuje.

Tylko te 19pln netto(w megiteam) to trochę dużo patrząc na moją znajomość django;p

Ja zaczynałem naukę Django właśnie na MegiTeam. Środowisko jest bardzo przyjazne, wszystkie błędy logowane. Nigdy nie udało mi się otrzymać pięćsetki, zawsze stronę błędu Django zawierającą informacje o tym błędzie.

Jeśli chcesz się uczyć, a nie przejmować wolnym działaniem, błędami w konfiguracji serwera itp. to jeszcze raz rozważ MegiTeam.

Dodatkowym atutem jest support, który zna się na rzeczy i zawsze pomoże.

500tka po stronie np Apache2 wyskakuje jak poważnie coś pokaszaniłeś. Polecam debugować i pisać skrypty na localhoscie (najtańszy serwer testowy :)).

Nieprawda :)

biorąc pod uwagę kontekst 'Polecam debugować i pisać skrypty na localhoscie (najtańszy serwer testowy :)).' wychodzi najtaniej, bo i tak płacisz za prąd swojego komputera, prawda?

oczywiście mogłem niedoprecyzować z serwerem testowym - nie chodziło mi o testy skryptu w warunkach z użyszkodnikami :)

Gość N3T5kY

Chodziło mi o to, że czasami trzeba przetestować aplikację pod dużym obciążeniem, czy też zachować ciągłość działania. Wtedy bardziej opłaca się shared/vps.

500tka po stronie np Apache2 wyskakuje jak poważnie coś pokaszaniłeś. Polecam debugować i pisać skrypty na localhoscie (najtańszy serwer testowy :)).

Zauważ, że nie każdy potrafi poprawnie skonfigurować i poinstalować wszystko aby dobrze działało. Tym bardziej jeżeli rzadko korzysta się z linuksa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

Zaloguj się, aby obserwować