aegnor 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 http://vps4u.pl/ Interesuję mnie pakiet VPS3, dlaczego tam "tak tanio" Jaki jest "haczyk" jak te VPSy chodzą? Czy jest mozliwosc dokupienai do pakietu "transferu danych"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 z tego co ja widzę to masz niewielką ilość ram i kilka gb dysku Właściciel ten sam co logout.pl ale mogę się mylić. P.S. tak ten sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moonwalker 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 i jak się nie mylę to serwery w liveneciei dlatego tak tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 Bo takie jest założenie tego serwisu, ma być najtaniej jak to tylko możliwe Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aegnor 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 No tak, - jak uptime? - jak jakość tych usług? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Luty 5, 2010 Kup i zobacz, dużo nie stracisz ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach