Nanus 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2010 Witam mam już zakupiony panel ventrilo. Tylko mam jeden problem bo nie wiem jak go uzupełnić żeby On działa z serverem $app="Co tutaj mam wpisać?"; //nazwa aplikacji shoutcast $path="tutaj sobie poradzę"; //sciezka do serwera shoutcast $config="a to co trzeba wpisać?"; //nazwa pliku konfiguracyjnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2010 Chyba kupiłeś panel do shoutcast a nie vt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nanus 0 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2010 Do vt na pewno bo widziałem jak sprzedawca pokazywał mi demo na swoim dedyku + vt :] Już wszystko obczaiłem ;p On nie bardzo wie co to vt dlatego coś o shoutcasicie napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 2, 2010 On nie wie co to vt i sprzedał do tego panel? I zrobił jeszcze demo? Coś tu nie pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach