nodan 0 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 Mam obecnie 2 stronki oby dwie oparte na joomli 1.5 1)portal z forum kunena puki co do 500 wizyt dziennie i do 5k wyświetleń strony myśle, że może to wzrosnąć w ciągu roku maxymalnie 2 razy - oczywiście nie codziennie , maxymalnie online bylo 130 osob. Maksymalny transfer 1gb na dobę , a średnio 400-500mb 2.) portal , Wizyt do 150 i do 1,5k wyswietlen strony, raczej stabilna ogladalnosc, max transfer 100mb/dziennie. Obecnie jestem na Super host , serwer biznesowy, Średnie obciążenie procesora to 600-700%. Jak wejdzie ponad 100 osob to tragedia się robi , bardzo ciężko wyświetlić stronę. Proszę was o poradę na co zmienić. Mogą być dwa osobne serwery lub jeden dla tych dwóch witryn pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 Moge polecić GłowaNet.pl Mam tam stronke na PHP-Fusion. Ok 350-400 unikow dziennie, 5k wyswietlen. Serwer chodzi dosc szybko i nie ma jakis powazniejszych awarii (wiadomo, 5min przerwy moga sie zdarzyc kazdemu). Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach