lafik 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2005 Mam ftp wyłaczone. I chcem przez ssh właczyć ale nie znam comendy przez putty a wy? Przez direct admin nie chce sie włączyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 10, 2005 /etc/init.d Niewiem jaki masz soft od ftp. np. ./twoj_deamon_ftp start Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lafik 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2005 /etc/init.dNiewiem jaki masz soft od ftp. np. ./twoj_deamon_ftp start ProFTPd 1.2.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 10, 2005 Ty znasz przynajmniej podstawy linux'a ? /etc/init.d/proftpd start ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lafik 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2005 Ty znasz przynajmniej podstawy linux'a ?/etc/init.d/proftpd start ? Nie i tu jest problem:P Wysłany Pon Paź 10, 2005 9:40 pm: Ale wląsnie chodzi o to że zrobiliśmy wszysko i nadal nic nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
T 6 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2005 Ty znasz przynajmniej podstawy linux'a ?/etc/init.d/proftpd start ? Nie i tu jest problem:P Wysłany Pon Paź 10, 2005 9:40 pm: Ale wląsnie chodzi o to że zrobiliśmy wszysko i nadal nic nie działa. Zacznij się uczyć od postaw (dokumentacja!)... uniksy to nie windows, że poklikasz to tu, to tam i w końcu trafisz w to co trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lafik 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2005 Ty znasz przynajmniej podstawy linux'a ?/etc/init.d/proftpd start ? Nie i tu jest problem:P Wysłany Pon Paź 10, 2005 9:40 pm: Ale wląsnie chodzi o to że zrobiliśmy wszysko i nadal nic nie działa. Zacznij się uczyć od postaw (dokumentacja!)... uniksy to nie windows, że poklikasz to tu, to tam i w końcu trafisz w to co trzeba. ok ja wiem o tym ale nie ja bawie sie naprawią kolega co nawed autopilota i shoucast zaistalowal ale to gupie FTp to mnie wkuza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Październik 11, 2005 Nie i tu jest problem:P To czemu wzieles server na linuksie ? Na windowsie nie mieli ? Poszukaj w google to moze sobie poradzisz ... http://www.castaglia.org/proftpd/doc/contr...O-Stopping.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach