Shk 51 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Moim zdaniem Ionic byłby odpowiedniejszy, ale nie znam ich supportu, panelu itp. Support bardzo dobry. Odpowiedź trwa maksymalnie do 3h. (nie wiem jak w godzinach nocnych ) Osobiście korzystam z Ionic.pl i mogę szczerze polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Ja. Za dużo czasu spędzasz już na forum http://www.webhostin...post__p__194415 Chyba faktycznie przekroczyłem granicę czasową, nic nie rozumiem już. end ot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Koledzy mamy problem.. gdy byłem już prawie pewien co do vipower.pl znalazłem problem. A mianowicie, nie ma możliwości podpięcia dwóch różnych domen pod ten sam katalog. Rozmowa w ticketach nie pomogła- nie mogą nic zrobić. I to dotyczy chyba wszystkich hostingów z directadminem. Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Mowilem - GlowaNet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Koledzy mamy problem.. gdy byłem już prawie pewien co do vipower.pl znalazłem problem. A mianowicie, nie ma możliwości podpięcia dwóch różnych domen pod ten sam katalog. Rozmowa w ticketach nie pomogła- nie mogą nic zrobić. I to dotyczy chyba wszystkich hostingów z directadminem. Co robić? Wybrać hosting z cPanel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Ale to dziwne, nie? Taka prosta rzecz a nie można jej wykonać... Że nikt o tym wcześniej nie pomyślał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Koledzy mamy problem.. gdy byłem już prawie pewien co do vipower.pl znalazłem problem. A mianowicie, nie ma możliwości podpięcia dwóch różnych domen pod ten sam katalog. Rozmowa w ticketach nie pomogła- nie mogą nic zrobić. I to dotyczy chyba wszystkich hostingów z directadminem. Co robić? Pewnie, że się da na hostingu z DirectAdmin zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 Wprawdzie nie mam doświadczenia z Direct Admin, od lat używamy cPanel ale przyznam rację Hekko. Wątpię aby była jakaś blokada w Direct Admin na domeny. W cPanel napewno jest ta opcja, i nie ma z tym zadnego problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 W takim razie drogi Damianie w jaki sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 W takim razie drogi Damianie w jaki sposób? Używając opcji Wskaźniki domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 Ze strony administracji - chociażby przez stworzenie symlinka z jakiejś domeny do odpowiedniego katalogu. Podobnie działa DOMAIN POINTER (CMD_DOMAIN_POINTER) w Directadminie //hekko szybsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 Czyli sprawa rozwiązana Zaraz wykonam przelew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach