www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Dnia 1/31/2010 o 13:33, hekko napisał: Ja. Za dużo czasu spędzasz już na forum http://www.webhostin...post__p__194415 Chyba faktycznie przekroczyłem granicę czasową, nic nie rozumiem już. end ot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Koledzy mamy problem.. gdy byłem już prawie pewien co do vipower.pl znalazłem problem. A mianowicie, nie ma możliwości podpięcia dwóch różnych domen pod ten sam katalog. Rozmowa w ticketach nie pomogła- nie mogą nic zrobić. I to dotyczy chyba wszystkich hostingów z directadminem. Co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
statys 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Mowilem - GlowaNet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Dnia 1/31/2010 o 21:26, evolucja napisał: Koledzy mamy problem.. gdy byłem już prawie pewien co do vipower.pl znalazłem problem. A mianowicie, nie ma możliwości podpięcia dwóch różnych domen pod ten sam katalog. Rozmowa w ticketach nie pomogła- nie mogą nic zrobić. I to dotyczy chyba wszystkich hostingów z directadminem. Co robić? Wybrać hosting z cPanel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Ale to dziwne, nie? Taka prosta rzecz a nie można jej wykonać... Że nikt o tym wcześniej nie pomyślał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Dnia 1/31/2010 o 21:26, evolucja napisał: Koledzy mamy problem.. gdy byłem już prawie pewien co do vipower.pl znalazłem problem. A mianowicie, nie ma możliwości podpięcia dwóch różnych domen pod ten sam katalog. Rozmowa w ticketach nie pomogła- nie mogą nic zrobić. I to dotyczy chyba wszystkich hostingów z directadminem. Co robić? Pewnie, że się da na hostingu z DirectAdmin zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 Wprawdzie nie mam doświadczenia z Direct Admin, od lat używamy cPanel ale przyznam rację Hekko. Wątpię aby była jakaś blokada w Direct Admin na domeny. W cPanel napewno jest ta opcja, i nie ma z tym zadnego problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 W takim razie drogi Damianie w jaki sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 Dnia 2/1/2010 o 13:49, evolucja napisał: W takim razie drogi Damianie w jaki sposób? Używając opcji Wskaźniki domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 Ze strony administracji - chociażby przez stworzenie symlinka z jakiejś domeny do odpowiedniego katalogu. Podobnie działa DOMAIN POINTER (CMD_DOMAIN_POINTER) w Directadminie //hekko szybsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
evolucja 2 Zgłoś post Napisano Luty 1, 2010 Czyli sprawa rozwiązana Zaraz wykonam przelew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach