rpk 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2010 Za jakiś czas konczy mi się domena w home.pl która wziąłem na rok za darmo w promocji,jak teraz zrobic by jej nie zmieniac ale nie zaplacic 100zl za jej przedluzenie ? Po prostu chciałbym przejsc do innej firmy i tam ją przedłużać po cenie powiedzmy 50zl rok jak to zrobić ? Zależy mi na tej nazwie która jest zarejstrowana w home.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2010 Założyć opcję przy czy domena nie będzie dostępna w sieci przez 15 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2010 Na 80% nie będzie,rozumiem ze wtedy będe mógł ją wykupić gdzie indziej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raffuss 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2010 Dokładnie, tam gdzie złożysz opcję.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpk 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2010 Rozumiem,tak myślałem tylko nie wiedziałem ile dni,dzieki za odpowiedz można zamknąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach