pr0ja 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2010 Poszukuje VPSa pod serwer gier Wymagania minimalne: Procesor: 1 ghz Ram: 256(512 by się przydało) Łacze: 10 mb Dysk 5/10 gb Możliwość odpalenia serwera gier Najlepiej by było jakby stał w Polsce/Niemcy. Oczekuje też ofert firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2010 Zapoznaj się z naszą ofertą, aczkolwiek mam pytanko, czy 10ka symetryczna no limit Cię interesuje ? Jaki budżet ? Testowe IP 91.213.206.51(stronka jeszcze nie zaktualizowana, już nie obcinamy transferu o 50%). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pr0ja 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2010 40 zł miesięcznie max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2010 netto ? brutto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pr0ja 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2010 Brutto ew 45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2010 Oszalałeś. Za te 45 zł to odpalisz dla przykładu serwer HLDS (Counter Strike) max 12 slotowy z bardzo średnimi pingami. Ew. to cudo -> http://vps4u.pl/index.php przetestuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pr0ja 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2010 Serwer bedzie na 10 slotów około do quake więc problemu nie bedzie, polecacie jeszcze coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2010 ionic.pl / active-hosting.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach