wasik5 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2010 Witam was wszystkich mam problem, postawiłem serwer według tego przewodnika: The Perfect Server - OpenSUSE 11.2 X86_64 [iSPConfig 3] tylko z tym że na wersji 32 bitowej ( i586 ) robiłem wszystko zgodnie z przewodnikiem pamiętając że mam wersje i586 i po skończeniu wszystkiego oraz resecie i utworzeniu konta w ISPConfig 3, wrzuciłem sobie stronkę i na dzień dobry błąd w TC przy wgrywaniu na serwer nie mogę wgrać plików niektórych np: .htaccess, robots.txt, a po wgraniu html, php, folderów, server odrazu przyznaje takie atrybuty dla plików 600 a dla folderów 700 czym to skutkuje że wyskakuje błąd: 403. I nie mogę nadpisać/usunąć pliku: .htaccess, a zmiana atrybutów przez tc na 644 i 755 pomaga oraz nie mogę odpalić phpmyadmin i squirrelmail chociaż jest to zainstalowane. Stawiałem to kilka razy i nic ciągle to samo, przeszperałem wujka google i nic nie pomogło. Proszę o pomoc a nie o głupie docinki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach