pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 PHP XML-RPC module PHP Curl module Dacie jakis poradnik jak to zainstalowac na dedyku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 aptitude install php5-curl php5-xmlrpc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 tak mam wpisac w putty po kolei ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Tak, masz wkleić i nacisnąć enter ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 zainstalowałem ale dalej mam problem prosze zobaczyc http://195.2.255.32/install Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Może /etc/init.d/apache2 restart ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 PHP Curl module nie zainstalowany bo mu kurcze bibliotek brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Musi działać ;] aptitude install php5-curl - instaluje Ci się? Walnij przed tym aptitude update Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Przecież to się z konsoli odpala.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Przecież to się z konsoli odpala.... No raczej nie przez maila Działa mu już, widać po adresie ip danym kilka postów wyżej. Fajną opinie sobie pingownia.pl robi od samego startu "hostingu" ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Dobra działa zainstalowałem open game panel Błędów a błędów w tym panelu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Działa mu już, widać po adresie ip danym kilka postów wyżej. No niewiem, ja myślałem że on chce SH przez apache odpalać ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pingownia.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Ja korzystam z kumpla konta Post do zamknięcia dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Ja korzystam z kumpla konta Tia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach