Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Witam, Jak zwykle klient potrafi mnie zaskoczyć Co możecie polecić jeśli chodzi o takie wymagania: 1. Budżet <150zł/rok najlepiej okolice 100zł. 2. Minimalne wymagania co do transferu i powierzchni. Odwiedzin do 100-200 dziennie max. 3. Firma długo znana na rynku. Firmy typu kei.pl / iq.pl / nq.pl / dhosting.pl / home.pl to kwoty rzędu 200-300zł. Czy któraś z topowych firm oferuje też pakiety mini? W dhosting.pl mamy mini pakiet do domeny a IQ.pl ma markę proste.pl (nie wiem jak się różni SLA sprzęt/usługi). Co innego? NIE zezwalam na oferty "firm" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 @BOOS alternatywa dla kei.pl (z dobrym współczynnikiem jakość/cena) hm.... unixstorm.org za świetną obsługę i jakość świadczonych usług! Z przetestowanych w ciągu ostatnich 3 lat wielu, wielu 'usług hostingowych' mogę z czystym sumieniem polecić kei.pl i unixstorm.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 unixstorm.org Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach