titi2000 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Jeżeli chodzi o hosting to jestem bardzo zadwolony ale jeżeli chdzoi o kontakt to jest tragedia wysyłasz cos i czekasz aż ci odpowiedzą. Znacie moze inne hostingi które działaja tak dobrze jak progreso ale maja lepsza obsługe techiczną ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Jeżeli chodzi o hosting to jestem bardzo zadwolony ale jeżeli chdzoi o kontakt to jest tragedia wysyłasz cos i czekasz aż ci odpowiedzą. Znacie moze inne hostingi które działaja tak dobrze jak progreso ale maja lepsza obsługe techiczną ? - dhosting.pl - kei.pl - nq.pl - iq.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 polecam dhosting.pl sam się tam przeniosłem z progreso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Litr 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2010 Polecam IQ.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzyk 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 linuxpl.com - sam sie do nich przenioslem niedawno, wlasnie z progreso. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 31, 2010 Jak to mówią: "Co kraj, to obyczaj ..." Możesz wziąć okres testowy z tych sprawdzonych firmach, tam możesz przetestować support. Za chwilkę będziesz miał taki mętlik że wybierzesz ofertę dobrą dla Twojego kolegi, nie dla siebie ) : http://www.webhostingtalk.pl/ranking/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach