tdloverr 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Witam! Mam ogromną prośbę dla wszystkich, którzy znają się na rzeczy. Mianowicie poszukuję serwera www, który sprosta takim wymaganiom: - planuję zainstalować phpbb3, - maksymalną liczbę zarejestrowanych użytkowników określam jako 500 (oczywiście nabytych po określonym czasie), - szukam czegoś taniego, a zarazem stabilnego, - przedłużenie ważności konta było w takiej samej cenie, - dobry stosunek jakość/cena Dotyczące domeny: - poszukuję taniej rejstracji domeny - .net ; -.pl - przedłużenie nie sięga kosmicznych cen, Prosiłbym o rozsądne propozycje, ponieważ budżet planowany na start forum jest dość niski (ok. 40/60 pln, wraz z domeną). Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam tdloverr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Hosting zobacz: http://www.ionic.pl/ a domena http://www.ovh.pl/ Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tdloverr 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Czy "Konto hostingowe PRO Simple" sprostało by moim wymaganiom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Czy "Konto hostingowe PRO Simple" sprostało by moim wymaganiom? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tdloverr 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 A jakieś inne oferty? Tzn. chodzi mi o troszkę tańszy hosting (; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 To poszukaj na allegro tylko później tu nie wracaj by narzekać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 A jakieś inne oferty? Tzn. chodzi mi o troszkę tańszy hosting (; Za 40 złotych rocznie to chyba nie dużo, i jeszcze zostanie Tobie na zakup domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Cholera, ja boję się brać hosting za taniej niż 40zł miesięcznie, a ten tu takie herezje szerzy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Taniej to już tylko na wizytowkę albo na fotki erotyczne żony ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tdloverr 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Nie narzekam.. Po prostu nie znałem realnych cen hostingu dopasowanego do moich potrzeb (; Będę musiał podnieść stawkę. Czyli większość z Was, poleca http://www.ionic.pl/ ? Dziękuje wszystkim za pomoc i przepraszam za niejasności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tdloverr 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Jeszcze jedno pytanko, co sądzicie na temat oferty hekko.pl Chodzi mi o EasyPack (1 rok) bądź EasyPack+ (6 miesięcy)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Jeszcze jedno pytanko, co sądzicie na temat oferty hekko.pl Chodzi mi o EasyPack (1 rok) bądź EasyPack+ (6 miesięcy)? Polecam vipower.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Jeszcze jedno pytanko, co sądzicie na temat oferty hekko.pl Chodzi mi o EasyPack (1 rok) bądź EasyPack+ (6 miesięcy)? Chyba najlepszym rozwiązaniem dla Ciebie będzie, jeśli weźmiesz okres testowy w kilku firmach i sam się przekonasz, która z tych wszystkich firm jest dla Ciebie najlepsza. Ja bym Ci powiedział, niestety nie mogę ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach