N3MEZI5 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Witam wykupiłem domenę i zastanawiam się czy jest możliwość postawienia strony na darmowym serwerze ( xxxx.pl bez jakiś cba i innych ). Czy coś takiego jest możliwe. Dokładniej chodzi mi o forum phpbb3. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Wątpie żeby darmowe hostingi oferowały podpięcie domen. Ale moge się mylić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Oferują, i to sporo z nich Polecam 000webhost na takie potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 http://ittechblog.pl/2009/12/24/darmowy-hosting/ friko też ma taką opcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N3MEZI5 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 a wiecie jak to zrobić tak ogólnie lub szczegółowo pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 Oferują, i to sporo z nich Polecam 000webhost na takie potrzeby. dobry hosting poleciłeś, ale jest w nim mały haczyk, znajomy założył sobie tam konto i powiedział mi, że po założeniu konta darmowego i wyczerpaniu czasu testowego ( nie pamiętam jaki to był okres) jak się nie wykupi konta płatnego to zablokują konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PMan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 cba.pl z tego co pamiętam, też ma taką opcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 dobry hosting poleciłeś, ale jest w nim mały haczyk, znajomy założył sobie tam konto i powiedział mi, że po założeniu konta darmowego i wyczerpaniu czasu testowego ( nie pamiętam jaki to był okres) jak się nie wykupi konta płatnego to zablokują konto. Ja tam miałem konto z rok... Zablokowali dopiero wtedy, gdy przez jakiś czas nic tam nie trzymałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
avenart 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 polcecam byethost.com. możliwośc podpinania domen, subdomeny, rekordy mx, spory transfer miesięczny. dużo jak na darmowy hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N3MEZI5 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 byethost.com naprawdę robi wrażenie ) w polsce o takim można tylko pomarzyć hehe no chyba ze płatny :)a jak ze stabilnością ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N3MEZI5 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 tylko jak byś mi mógł pomóc bo jakoś niemogę dodać mojej domeny nie bardzo wiem jak motam się trochę ;// nie mogę znaleźć dns i takie tam kiepsko z ang ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 http://www.ugu.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach