mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Kupiłem VPSka VPS jest na 4ry osoby w plesku da sie nakładać widzę ograniczenia lecz mój problem to jak postawić tam oddzielne domeny na każdego klienta po jednej ? W ogóle jak przekierować domenę na tego VPSa posiadając jedynie IP ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Zainstaluj jakiś darmowy panel. Zainteresuj się howtoforge.com i poradnikiem perfect debian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 na plesku nie da rady nic zrobic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 da się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 możesz jakoś pomóc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Niestety, na plesku się nie znam, nie korzystałem nigdy. Jednak posiada on funkcjonaliści takie jak inne panele tego typu. W związku czym wiem że idzie wprowadzić rzeczy o jakie pytasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 hmm czyli możesz mi tylko powiedzieć jak przekierować tam jakąś domenę i do tego jak zrobić dnsy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Napisz tylko, którą wersję tego pleska posiadasz. Jeśli darmową z limitem 1domain, to będzie ci ciężko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Plesk Panel 9.2.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Pytanie było o liczę domen jaką możesz podpiąć. Nie doczytałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Napisz tylko, którą wersję tego pleska posiadasz. mogę podpiąć 10 domen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 i jak da się to jakoś łatwo zrobić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach