Javkens 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Poszukuję taniego VPS z Windowsem. Najlepiej z kolokacją w Polsce. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Jak nie w PL to polecam hosteurope.de w DE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Javkens 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 A jakiś VPS z Linuxem i dużym trafficiem? Muszę wykonać reup ponad 200gb danych. VPS z Windowsem potrzebny jest mi do innych celów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 serwerydlaciebie.pl lub statnet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 http://hitme.net.pl/xenwin.php Lub hitme Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 http://hitme.net.pl/xenwin.php Lub hitme CO polecasz firmę, w której przed godziną dopiero co kupiłeś VPSa ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
qmesso 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 CO polecasz firmę, w której przed godziną dopiero co kupiłeś VPSa ??? hehehe BOSS czujny jak ważka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nanus 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2010 Śmiech hitme.pl nawet nie daje tych VPS'ów za które zapłacisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArekJ 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 28, 2010 host-europe.de ma duży traffic i ładnie działają. Siedzę tam miesiąc i tylko raz im na chwilkę coś ze światłowodem padło. Ta kto non stop serwer pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Styczeń 29, 2010 Śmiech hitme.pl nawet nie daje tych VPS'ów za które zapłacisz Nie wydaje mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nanus 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2010 No tak chciałem wycofać moje słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach