mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Witam Kupiłem VPSa z znajomymi na 4 i chciałem traffic podzielic na nas 4 osob czy jest to mozliwe ?? Chciałem zeby kazdy mogł postawic swoja strone na VPSie. Lub przynajmniej da rade cos zrobic zeby podzielic traffic na 4 strony? Lub cos co by mi podliczało zuzyty transfer? jakis darmowy panel ? System Debian Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Zobacz isp config 3 lub isp cp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Najbardziej zależy mi żeby patrzeć jaki użytkownik zużył ile limitu lub nałożyć ograniczenie na każdego użytkownika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HDS 14 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Tak jak kol @Kopaczka wyżej isp to bardzo dobre rozwiązanie http://isp-control.net/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach