Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Sprzedam forum o LS http://www.allegro.pl/item896470446.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Mogę wtrącić? Dlaczego licytacja zaczyna się od 20zł , skoro sam zaznaczasz w opisie: " Cenna jaka mnie interesuje to 700 zł Jeśli licytacja nie dojdzie do 700 zł serwis nie zostaje sprzedany." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość thetox Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Pewnie po to żeby zobaczyć jak bendą licytować forum dobrze wy pozycjonowane hahah to mnie zabiło bigsmok to co wpisujesz w google site:lsmod.pl to nie jest pozycjonowanie tylko indeksowanie stron, możesz mieć w cholerę tych podstron a pozycje bardzo bardzo daleko, lub na odwrót mało podstron a pozycje dobrą, poza tym gdy nowe posty nie bendą się pojawiać to i site nie urośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 thetox, zgadza się.. jeśli licytacja nie dojdzie do 700 zł nie sprzedam. ale kolejną aukcję z pewnoscią obniże do 500 lub 600 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amfidiusz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 [Do usunięcia] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach