Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Chcę zrobić coś takiego: Użytkownik wysyła sms i w każdą niedzielę otrzymuje sms'a zwrotnego, którego zarówno treść jak i datę, godzinę wysłania definiuje ja. Zatem który wybrać typ usługi w panelu na dotpay.pl?Wczoraj kombinowałem ale już całkiem się pogubiłem. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 A dotpay pytałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Chyba w dotpay nie da się zrobić czegoś takiego - oni wysyłają tylko 1 sms zwrotny, z kodem do danej usługi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Mam wrażenie, że nie będzie problemu, aby zrobić to w dotpay. Zanim napiszecie cokolwiek przeczytajcie opis ich usług. Mają tam właśnie sms'y zwrotne, ale nie wiem jak rozwiązane- nigdy nie miałem potrzeby zagłębiania się w to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Ja mam taki skrypcik napisany w PHP, który łączy się z bramką sms. Wrzucam go do crona i wysyła esemesy. Może warto pomyśleć nad czymś podobnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Ale w połączeniu z dotpayem? Bo ja chce przyjmować za to płatności. Innej opcji nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Ale w połączeniu z dotpayem? Bo ja chce przyjmować za to płatności. Innej opcji nie ma. Możesz zapisywać do bazy kody sms i sprawdzać je z poziomu crona o tej godzinie, kiedy chcesz coś wysyłać Krótko pisząc, cała aplikacja byłaby na Twoim serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MiSi3kK 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 http://dotpay.pl/files/oferta/Dotpay_Oferta_Uslugi_SMS_MMS.pdf Strona 12 Wszystko jest opisane w dotpay, po co kombinować? Jeśli możliwości są zbyt małe to można negocjować z nimi, lub innymi firmami tego typu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malas 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 http://dotpay.pl/fil...ugi_SMS_MMS.pdf Strona 12 Wszystko jest opisane w dotpay, po co kombinować? Jeśli możliwości są zbyt małe to można negocjować z nimi, lub innymi firmami tego typu. Właśnie o to mi chodziło. Dziękuję za pomoc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach