Gamefix.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Witam, zapraszam do zapoznania się z zawartością aukcji. http://allegro.pl/item888313304_gamefix_pl_serwis_o_grach_od_2008_bcm.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Nie jest to kolejna tandetna aukcja oparta na sciagniatym theme i zainstalowanymforum na phpbb. Masz coś do phpBB? :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 A ty musisz się każdego czepiać o to że ma coś do phpBB? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Tak, bo samo posiadanie vBulletina nie robi z fora marzenia wielu seo masterów i poszukiwaczy contentu, a w opisie aukcji wyszło na to, że jego forum jest za***iste, bo nie jest 'jak większość', przykre myślenie PS: Mi przynajmniej phpBB problemów na LSWS nie robi, więc nie mam do niego żalu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 > PS: Mi przynajmniej phpBB problemów na LSWS nie robi, więc nie mam do niego żalu A czy ja mowie ze mam zal do phpBB? Pozatym Przemek okazal sie pomocnym czlowiekiem i pomogl ps. Upgradowales do LSAPI 5.1? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 1. Wchodzę na serwis, widzę wywiad z Kozakowem odnośnie Jagged Alliance 3... ooOOO JA miałbym o tym nie wiedzieć? No to sprawdziłem. No i co? Zerżnięte z mojego serwisu, a na dodatek podane źródło jako gery: ZERŻNIĘTE: http://gamefix.pl/news/25/52/Jagged-Alliance-3---wywiad-z-tworcami/d,Artyku%C5%82%20szczeg%C3%B3%C5%82owo.html ORYGINAŁ: http://www.jacenter.pl/artykul195/jagged-alliance-3-jacenterpl/ To jest POWAŻNY serwis? Zamieścić wywiad i nawet nie zapytać autorów o zgodę? 2. Na aukcji w sumie zjechałeś phpbb. Wiesz co... wiele darmowych styli właśnie do phpbb (nawet do wersji 2, nie mówmy o 3) wygląda znacznie lepiej niż to, co ty masz na vbulletin. Mi się tam forum w żaden sposób nie kojarzy z grami, wygląda jak support firmy postawiony na domyślnym stylu smf, czyli dosyć biednie. 3. Serwis ma ponad rok, a newsów jest ogrom - całe 6 stron po 2 newsy. No to naprawdę było w to włożone kupę roboty. Niektóre elementy nie są spolszczone, galeria ma "multum" zawartości, artykuły nie są jakoś sensownie poformatowane. Sory, ale nie wierzę, że wydano na to choćby 500zł... Innych forumowiczów przepraszam, jeżeli ten post jest "zbyt mocny". No ale jak człowiek ma się nie wkurzyć, jak ktoś takie coś robi, a potem jeszcze to sprzedaje :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 U kamazza o akurat bym się nie zdziwił, żeby ten lsws mu jakieś problemy robił ;d Bo to na czym działa ten rzekomy VPS to jakiś słaby żąrt U nas w firmie również 0 problemu z phpbb2, phpbb2 by przemo LSAPI 4.10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach