Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2010 Witam. Prośba do administracji: Czy możecie nadać folderom w katalogu uploads chmody 777??? Bo nie mogę wrzucić zdjęcia do profilu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Witam. Prośba do administracji: Czy możecie nadać folderom w katalogu uploads chmody 777??? Bo nie mogę wrzucić zdjęcia do profilu Mam ten sam problem ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Czy możecie nadać folderom w katalogu uploads chmody 777??? Wątpię, aby przy administracji serwera przez Belika serwer pracował w mod_php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartosz Gadzimski Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Zrobione, rzeczywiście prawa złe (ale w głębi hierarchii katalogów) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 Jak zdjęcia, to folder uploads/profile/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach