XABan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2010 Cześć, Szukam niedrgiego, ale godnego zaufania hostingu współdzielonego (Linux) w centrum danych znajdującym się w Azji. Potrzebny mi najmniejszy możliwy pakiet. Możecie coś polecić? Konrad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniks 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2010 Cześć, Szukam niedrgiego, ale godnego zaufania hostingu współdzielonego (Linux) w centrum danych znajdującym się w Azji. Potrzebny mi najmniejszy możliwy pakiet. Możecie coś polecić? Konrad Dlaczego akurat w Azji ??? Przecież jest wiele firm hostingowych proponujących ciekawe oferty taniego hostingu w Polsce ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2010 Być może chodzi o prawo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2010 Pewnie chodzi o umieszczenie stron zawierających trochą inną zawartość ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XABan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2010 Dlaczego akurat w Azji ??? Przecież jest wiele firm hostingowych proponujących ciekawe oferty taniego hostingu w Polsce ? Co za różnica dlaczego? Taką mam potrzebę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Niewiem czy dobrze ale.. http://www.asiahost.com.hk/en/s_webhost.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XABan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Co znaczy, że nie wiesz, czy dobrze? Oferty to ja mogę sobie znaleźć na Google. Tutaj pytam o rekomendacje. Konrad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
djmcmarco 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 jak nikt nic nie napisał to chyba nie posiada gdzieś w Azji konta , co nie ? pomyśl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Gdzie się podziali Ci wszyscy spamerzy, którzy zawsze HostNine polecali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 Zapodziali się od kiedy hostnine przestało im wypłacać kase z PP ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 PP nadal wypłaca http://www.hostnine.com/affiliates/idevaffiliate.php?id=134 Tylko nie było w pytaniu czy firma ma być z Azji czy może być z USA a serwery / DC w Azji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XABan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 jak nikt nic nie napisał to chyba nie posiada gdzieś w Azji konta , co nie ? pomyśl 1. Nie wierzę, żeby w ciągu 1 dnia wszyscy użytkownicy forum tutaj zajrzeli. 2. Nie komentuję braku postów, tylko post, który nie odpowiada na moje pytanie. PP nadal wypłaca http://www.hostnine....iate.php?id=134 Tylko nie było w pytaniu czy firma ma być z Azji czy może być z USA a serwery / DC w Azji. Wydawało mi się, że napisałem wyraźnie - szukam hostingu w DC znajdującym się w Azji. Firma może być polska, amerykańska, chińska. Bez znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2010 No to bierz H9, co by o nich nie pisać to już sprawdzona firma na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XABan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2010 OK, dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach