Gość cfg Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 Witam, Posiadam słuchawki bluetooth DELL 200BH i laptop Amilo Pro v3505 + USB Bluetooth. Chciałem słuchać muzyki przez te słuchawki, jednak po dodaniu urządzenia do bluetooth, wszystko poprawnie dodało - wpisałem kod i niby jest podłączone, ale muzyka nie leci w słuchawkach, ale w głośnikach komputera. Rozumiem, że pewnie jakieś dodatkowe opcje trzeba zdefiniować, ale niestety nie wiem jakie... Pozdrawiam, Jacek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 Szklana kula w naprawie Podaj OS. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfg Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 Ehh, zapomniałem. OS: Windows XP Home SP2 Jeszcze możliwe, że karta dźwiękowa się przyda... http://www.ceneo.pl/356438s - parametry tego laptopa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 Ehh, zapomniałem. OS: Windows XP Home SP2 Jeszcze możliwe, że karta dźwiękowa się przyda... http://www.ceneo.pl/356438s - parametry tego laptopa. BT jest 2.0 ? Jaki sof tdo BT ? Windcom, bluesoleil ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfg Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 Nie wgrywałem softu. Bluetooth, który podłączyłem (niby microsoft) sam jakiś soft zainstalował, jakiś podstawowy. Tam właśnie dodałem słuchawki i też się ikonka bluetooth wyświetla w panelu sterowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 XP dawno nie używałem, ale w 7, w panelu sterowania głośnością, jest wybór wyjściowego urządzenia audio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cfg Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 Udało mi się zrobić poprzez zainstalowanie sterowników ze strony producenta - które były dość trudne do odszukania, ale udało się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach