Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 Witam Mam taki problem po zamówieniu przez kogoś konta whmcs powinien założyć je automatycznie ale w logach jest taki błąd 22/01/2010 11:04 Running Module Create on Order 22/01/2010 11:04 Module Create Failed - Service ID: 74 - Error: 6 - Couldn't resolve host '' jak to naprawić ? a druga sprawa to automatyczne przypominanie o zaległej płatności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 22/01/2010 11:04 Module Create Failed - Service ID: 74 - Error: 6 - Couldn't resolve host '' jak to naprawić ? Wpisać w konfiguracji poprawną nazwę hosta, bądź adres IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 Wpisać w konfiguracji poprawną nazwę hosta, bądź adres IP. No tak w admin/configservers.php mam podane Hostname nazwa mojej domeny.pl oraz IP Address adres IP serwera i dalej to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 No tak w admin/configservers.php mam podane Hostname nazwa mojej domeny.pl oraz IP Address adres IP serwera i dalej to samo. 1. A dnsy na serwerze sa ok? 2. Global configuration > invoices oraz Setup > automation settings Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 jaka masz wersje whmcs? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2010 jaka masz wersje whmcs? Expires: Never Version: 4.1.2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2010 Server Command Error - Curl Error - Couldn't resolve host (6) This error message indicates that you don't have a server selected for the account to be setup on. Check you have a default server set in Configuration > Servers and that a server is selected on the account that you are trying to setup. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kucziapa Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2010 Dzięki krystian za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach