kajetan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 Witam Mam takie pytanie czemu po wpisaniu adresu mojastrona.pl:2222 wyskakuje aby wpisać login i hasło wypisuje je i ponownie wyskakuje to samo aby wpisać hasło z tym, że do mojastrona.pl:2222 dodaje sie CMD_LOGIN czyli jest tak mojastrona.pl:2222/CMD_LOGIN wtedy loguje normalnie co jest tego przyczyną ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 Złe dane do logowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 Dane są na 100% poprawne tylko czemu loguje mnie dopiero po wpisaniu 2 raz tych danych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 takze mi sie tak robilo, jest to bug. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajetan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 takze mi sie tak robilo, jest to bug. i jak to naprawiłeś ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bigsmok Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 Nie naprawiłem, uzywałem OPERY i normalnie zaczeło mi działac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach