mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 Czesc Szukam jakiegos VPSa do nauki stawiania tam sobie storny itp lub szukam resellera bez ograniczen transferu Najlepiej zeby było jak najtaniej, zagraniczne storny wchodza w gre Najlepiej jak by ktos podesłał strony gdzie mozna najtaniej kupic Szukałem w ofertach lecz nie znalazłem takich ofert co kiedys były (tanio) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
v3nd0r 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 Czesc Szukam jakiegos VPSa do nauki stawiania tam sobie storny itp lub szukam resellera bez ograniczen transferu Najlepiej zeby było jak najtaniej, zagraniczne storny wchodza w gre Najlepiej jak by ktos podesłał strony gdzie mozna najtaniej kupic Szukałem w ofertach lecz nie znalazłem takich ofert co kiedys były (tanio) Pozdrawiam http://logout.pl dobre i stabilne. Placisz na start za jeden miesiac a dostajesz 3 miesiace, maja wszystko czego potrzebujesz. Opinie o nich mozna poczytac na forum wht. Sam uzywalem ich jakis czas temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 Tanio, jak najtaniej, niech ktoś poda jak najtaniej.. i bez limitu najlepiej. Wierzysz w to, co piszesz? Chyba, że może być jakiś szit w USA przeładowany dzieciarnią.. tak, jak w pewnej chwili Dreamhost.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 Czesc Szukam jakiegos VPSa do nauki stawiania tam sobie storny itp lub szukam resellera bez ograniczen transferu Najlepiej zeby było jak najtaniej, zagraniczne storny wchodza w gre Najlepiej jak by ktos podesłał strony gdzie mozna najtaniej kupic Szukałem w ofertach lecz nie znalazłem takich ofert co kiedys były (tanio) Pozdrawiam Podaj jakieś widełki cenowe, najtaniej to raczej niewiele wskazuje. VPS, nie dostaiesz taniej niż 20-25 złotych na miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 hmm serwer dla mnie może być nawet w usa Hmm widełki cenowe najlepiej tak do 8-10euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 hmm serwer dla mnie może być nawet w usa Hmm widełki cenowe najlepiej tak do 8-10euro Iie na resellerze potrzebujesz tego transferu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 minimum to jakieś 150GB na miesiąc, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 Na resellera to trochę mało z tym transferem, ale jak najbradziej miałbyś taki transfer przy serwerach wspóldzielonych. Musiałbyś zwiększyć swoje fundusze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 ale jak najbradziej miałbyś taki transfer przy serwerach wspóldzielonych. Podasz pare linkow ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 Np. Glowanet.pl No i moja stopka także... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 dzięki, a coś z możliwością opłat miesięcznych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz232 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2010 Zaszły zmiany szukam juz tylko VPSa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2010 123 Frytki - chyba najlepszy dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach