Stefu 0 Zgłoś post Napisano Październik 9, 2005 Witam Szukam w miare taniego (mozliwie najtanszego oczywiscie ;-) konta typu reseller. Taniego tzn tak do ok. 800zl, a chodzi mi o: 1. najwazniejsza sprawa: dostep po ssh i mozliwosc skompilowania wlasnego programu w C/C++ i mozliwosc uruchamiania go... oraz dostep do unixowego programu "at" 2. PHP5 (JSP bedzie dodatkowym atutem ;-) 3. miesieczny transfer moze byc do ok. 30GB... 4. pojemnosc ze 5-10GB 5. ilosc baz MySQL i domen jezeli z ograniczeniem to na poziomie przynajmniej 8-10 (szczegolnie chodzi o domeny) 6. subdomeny i skrzynki pocztowe najlepiej bez ograniczen, ftp-y tez 7. dobrze bylo gdyby byl SSL, ale nie jest w 100% konieczny 8. no i do tego wszystkiego przydalby sie jakis panel (ale to chyba standard dla resellerow) Bede bardzo wdzieczny za rady/oferty. Problemem jest punkt 1. W sumie bede musial skompilowac prawdopodobnie tylko jeden taki program, ale jest to dla mnie sprawa kluczowa. Serwer dedykowany by sie u mnie zdecydowanie marnowal, a i tak jest za drogi. Pozdrawiam Wysłany Pon Paź 10, 2005 10:19 pm: Ehhh... Widze ze jednak ciezko bedzie znalesc takie konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach