Tomal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Witam, mam problem, postawiłem na debianie apache + php, jednak kiedy wgrałem stronę i na nią wchodze, zamiast otworzyć jej zawartość to ściąga mi się plik index.php Apache próbowałem już przeinstalowywać, php tak samo. Obejdzie sie bez formatu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Dodaj do pliku konfiguracyjnego apache (httpd.conf lub apache2.conf) DirectoryIndex index.php index.phtml index.html AddType application/x-httpd-php .php .phtml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Pewnie zainstalowałeś apacza i potem php i nie zrestartowałeś apacza ;] Spróbuj zrestartować a jak nie pomoże to zrób co napisał Najdmen /etc/init.d/apache2 restart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Niestety żadna z opcji nie pomogła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
^^KaMaZZ~.^ 154 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 A libapache2-mod-php5 wgrany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 A libapache2-mod-php5 wgrany? tak, wgrany zauwazylem ze problem dotyczy tylko plików o nazwie "index.php" Plik "inde.php" jest już interpretowany poprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
e-Budyń 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2010 Cache przeglądarki czyste? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaefpe 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2010 ja miałem podobnie przy mod rewrite pomogło AllowOverride na All AllowOverride All Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomal 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Problem już rozwiązany, jednak nie wiem co było tego przyczyną, ot tak wchodzę następnego dnia i chodzi wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach