Rose lover ... 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Tak jak w temacie, sprzedam serwer VPS : 2x Intel Dual Core Xeon Transfer miesięczny 2000 GB HDD 30 GB RAM 1 GB Burstable RAM 2 GB Lokacja EU Info http://www.hostunlimited.eu/vps.php Opłacony do 9 kwietnia 2010 Cena : 150 zł i do negocjacjii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Działa u Was ta strona? ;| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Działa u Was ta strona? ;| tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2010 Tak jak w temacie, sprzedam serwer VPS : Możesz napisać dlaczego się go pozbywasz? W teorii na papierze oferta wydaje się ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rose lover ... 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2010 Możesz napisać dlaczego się go pozbywasz? W teorii na papierze oferta wydaje się ciekawa. Serwery VPS służyły, za gałązke tymczasową do VPNa . Teraz rozwiązane jest na Cisco w serwerowni firmowej + lokalnie i przestały być potrzebne. Przeniosłem je na siebie i po prostu leżą . Mam 2 dedyki na OVH to nie potrzebne mi następne zabawki, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2010 A jak wygląda u nich przydział mocy CPU? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rose lover ... 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2010 A jak wygląda u nich przydział mocy CPU? Mają fair scheduler . W tym klastrze co siedzi ten VPS nie zauważyłem, żeby ktoś mocno jechał i z reguły można nawet wyciągnąć 100 %. A jak jest obciążony to leci wg. przelicznika 1x. 2x. 3x (są 3 pakiety w końcu). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach