netcare 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2010 Witam. Mam do sprzedania kredyty na iStockPhoto.com. Strona umożliwia kupowanie zdjęć od ich autorów za kredyty. Zdjęcia nie znikają z serwisu, autor nadal zarabia na nich. Myślę, że strona jest znana każdemu grafikowi oraz firmie IT. Kredyty sprzedaję w różnych ilościach. Ceny są mniejsze niż podane na istockphoto.com Forma płatności: Przelew bankowy, bądź Paypal Kontakt e-mail: www.degnet@gmail.com Istnieje wystawienia FVAT 22% za usługę! Pozdrawiam, Dariusz Gdaniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2010 Przykładowa cena np. za 20 kredytów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netcare 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2010 Przykładowa cena np. za 20 kredytów? 26 kredytów -> moja cena $30 ($8 taniej niż na serwisie) -> na polskie zł ok. 84PLN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ld3 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 27, 2011 Dzień dobry. Chcialbym ostrzec wszelkich użytkowników przed osobą z powyższego ogłoszenia sprzedaży kredytów istock/ściągnieć shutterstock pod nazwą firmy "Degnet Dariusz Gdaniec". Osoba ta wyłudza pieniądze na kredyty, których faktycznie nie udostępnia/przelewa/zasila/sprzedaje. Podszywa się również pod firmę z którą nie ma jakiejkolwiek styczności (Potwierdzone u faktycznego Pana Dariusza). Dodatkowo udostępniane linki do przelewu dotpay, który nie trafia na konto firmy Degnet (potwierdzone w dotpay). Sprawa zgłoszona na policję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach