GyniO 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Sprzedam darmowy hosting forów MyBBoard - 1 hosting forów MyBBoard w Polsce! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=887319706 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Forów czy for? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 @kacperinjo - weź Ty się opanuj. Każdego chcesz poprawiać, robić porządki a sam nie jesteś lepszy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 To było pytanie ogólne Nie poprawiam go, ponieważ przynajmniej według mnie obie wersje są prawidłowe. Co do tematu: Ile to wszystko zajmuje miejsca na dysku? Ile zużywa transferu miesięcznego? Ile kosztuje odnowienie domeny? Jaka cena Cię interesuje? Tylko licytacja? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 To było pytanie ogólne Nie poprawiam go, ponieważ przynajmniej według mnie obie wersje są prawidłowe. A zajrzałeś chociaż do słownika ortograficznego żeby Ci się cokolwiek wydawało czy tak sobie powiedziałeś ? Sprawdź jak odmieniają się rzeczowniki zakończone w l.poj. na "um" w dopełniaczu l.mn. i wtedy się wypowiadaj. PS. Miałeś wątpliwości / chciałeś zadać pytanei ogólne - to pisz do autora na PM lub załóż wątek w dziale piaskownica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Odmienia się na : fora, forach, forami, forom, forów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DamYan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Jestem właścicielem www.MyBBoard.pl i nie żądam zmiany ogłoszenia, ponieważ w jego treści oferowana jest domena www.MyBBoard.pl: Sprzedający nie ma do niej żadnych praw, więc nie może jej również sprzedawać i jednocześnie wprowadzać potencjalnych klientów w błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Jestem właścicielem www.MyBBoard.pl i nie żądam zmiany ogłoszenia (...) Ale to musisz napisać albo do autora na PW, albo do serwisu Allegro, w którym jest to ogłoszenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DamYan 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Miało być oczywiście, że żądam zmiany ogłoszenia. Do autora już napisałem. Jeśli pozostanę bez reakcji - powiadomię Allegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2010 Miało być oczywiście, że żądam zmiany ogłoszenia. Do autora już napisałem. Jeśli pozostanę bez reakcji - powiadomię Allegro. Sprawa wyjaśniony, był mały błąd w ofercie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux@User 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2010 Witam Gynio a jaki jest powód sprzedaży ? Kiedyś was obserwowałem jak zajmowałeś się ProGamela. Bardzo się szybko rozwijaliście a teraz sprzedajesz swoją pracę Pozdrawiam Serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2010 ProGamela już ma 2 lata (10stycznia) i dobrze się trzyma. Serwis sprzedaję z racji iż troszkę szybko się rozwija, a obecnie nie wyrabiam z projektami tj. Progamela... Mam różne zlecenia i szkołę... Skrypt/serwis był napisany tak dla siebie, był to test umiejętności programistycznej.. Nie wiązałem z skryptem żadnych pomysłów na zarobek, ewentualnie utrzymanie serwera VPS bym miał na czym pracować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux@User 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2010 Witam W takim razie szkoda Zyczę ci wielu sukceców przy ProGameli bo wiem ile pracy w to włożyłeś z Prox Pozdrawiam Serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2010 Już 6 oferta! Zapraszam do licytacji! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach