Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Mam zamiar kupić VPS na stałe a potem jak będą się rozwijać moje potrzeby to będę kupował coraz lepsze VPS tej firmy którą mi polecicie. A więc: -VPS musi być w Polsce i strona też -Na VPS'ie musi być możliwość postawienia serwera gry -Potrzebuje go do strony internetowej -Dobry kontakt z administratorami firmy -Dostęp przez SSH -Panel reinstalacji/start/stop na stronie za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Budżet? Parametry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 -VPS musi być w Polsce i strona też -Na VPS'ie musi być możliwość postawienia serwera gry Wychodzi na to, że nie masz zbyt wiele kasy (patrząc na poprzednie tematy), więc obstawiam, że zostaje Ci tylko logout.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 @up Tak zastanawiam się czy poczekać 3 miesiące i kupić serwer dedykowany lub kupić teraz w logout. Jakie są najtansze w polsce serwery dedykowane ? Myślę,że webh.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 na logoucie masz 2 miesiące gratis Rób co chcesz, prosisz o ofertę a potem zmieniasz zdanie na dedyka, wcześniej pisałeś o resellerze. Zaraz wyskoczysz z voip Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 na logoucie masz 2 miesiące gratis Rób co chcesz, prosisz o ofertę a potem zmieniasz zdanie na dedyka, wcześniej pisałeś o resellerze. Zaraz wyskoczysz z voip Porównuję ceny co bardziej się opłaca. Może i tak,co ci do tego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 To mi do tego, że spamujesz pół forum i w dodatku zbaczasz z tematu w którym sam go założyłeś. Robisz bałagan, takie posty to na forum o2 możesz pisać. Pytasz się o vps'y to użytkownicy forum dali Ci oferty, teraz wyjeżdżasz z dedykiem w temacie z vpsem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość +--=KavioX=--+ Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Jakbym spamowal i by ludzi to wkurzalo to by admin mi dal warna/bana/co kolwiek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Przygadał kocioł garnkowi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach