telemach 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Nie wiem od ilu godzin ale jak na chwile obecna to lezy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
v3nd0r 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Nie wiem od ilu godzin ale jak na chwile obecna to lezy. lacze tpsa, u mnie dziala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Działa @ Aster, warsaw ale muli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 U Królowej na wyspie, także działa. Troche wolno, ale działa. BT, London Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 U mnie działa, ale 7 minut wczytywała się strona główna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 20 sekund czekałem na cokolwiek, teraz prawie czekam na obrazki.. UPC, północne Trójmiasto ale jak już wejdzie to spoko w miarę działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iSwift.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2010 Rzeczywiście, mógł być problem z dostępem do stron na serwerze głównym. Mieliśmy chwilowe przeciążenia, jednak sytuacja jest opanowana. Teraz na wszystkich serwerach load wynosi 2.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach