ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2010 Potrzebuje na potrzeby własne zrobić własnego linuxa bootowalnego z pendriv'a coś ala livecd . Mogę skorzystać z każdego distro centros slax debian itp itp. Co mnie interesuje wycięciem z distro naprawdę wszystko co zbędne potrzebne tylko iksy firefox i jakiś program sipowski . Ma ktoś z tym jakieś doświadczenia albo jakąś wiedzę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2010 -------------- nieważne, nie doczytałem dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2010 http://www.slax.org/ - zobacz to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2010 nastawiłem się na zoipera w slax tylko że jest on tam oferowany w wersji free ja natomiast wolał bym biz bo licencje posiadam . I teraz tkwi problem w tym jak skonfigurować tego zoipera tak aby byl aktywowany jako biz oraz miał z miejsca przypisane w konfiguracji konto sipowskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach