outmc 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 witam Oto co potrzebuje : - cpu ( bez limitu obciążenia - bywa że generuje 25% , czasem dochodzi do 80% ale to na chwilkę) - ram 512 mb fizycznej - dysk min. 10 GB - transfer od 150 GB - panel DA - możliwość testu (5-7dni) - lokalizacja dowolna - płatności miesięczne Jesli to możliwe chciałbym aby był skonfigurowany do testów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 ... - cpu ( bez limitu obciążenia - bywa że generuje 25% , czasem dochodzi do 80% ale to na chwilkę) ... - możliwość testu (5-7dni) ... Jesli to możliwe chciałbym aby był skonfigurowany do testów CPU masz przydzielone. Żadna lepsza firma nie da Ci maszyny do testów, chyba że mają akurat jakąś wolną ... i tym bardziej nie będą ją Ci konfigurować "pod testy". Płacisz wymagasz - nie płacisz nie wymagasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 oczywiscie interesują mnie oferty więc proszę podawać w tym temacie. To więc jaką firmę proponujecie ? może być bez testowania ale liczy się wydajność dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 Zobacz http://www.hekko.pl/serwery_vps.html Logoutu Ci nie polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 Witam, Raczej nikt nie zaoferuje testu VPS'a z panelem DirectAdmin, no chyba, że ktoś ma jakieś "luźne" licencje. Co do wydajności, myślę, że mogę śmiało polecić naszą firmę. Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 Statnet - bardzo miło wspominam czas spędzony u nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 www.hekko.pl Bądź podaj ile masz na to pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 ile ? hmm do 150zł miesięcznie brutto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 to hekko.pl / active-hosting.pl Pan Damian zbił Ci jeszcze z ceny z licencji DA przy zakupieniu serwera pro lub lepszego. Przejrzyj oferty tych dwóch firm i wybierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 Jako, że Hekko.pl zostało już wymienione dodam, że odpowiednim dla Ciebie pakietem będzie MaxVPS. Za 108,58 zł brutto miesięcznie otrzymasz 3 rdzenie 1000MHz, 512MB pamięci gwarantowanej, 15GB pojemności oraz limitu 250GB transferu miesięcznego. Licencję DirectAdmin gratis możesz otrzymać opłacając serwer na 12 miesięcy z góry lub w dodatkowej promocji dla użytkowników WHT, opłacając serwer na 3 miesiące z góry możesz otrzymać tą licencję dożywotnio do serwera utrzymywanego u nas za jedyne 61 zł brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outmc 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 czy któraś z w/w firm ma jakiś okres testowy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 czy któraś z w/w firm ma jakiś okres testowy ? Tak, jednakże za opłatą 3,66 zł brutto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 wyślij im maila to ci powiedzą. Oficjalnie prawie żadna nie ma, a już napewno nie z DA i skonfigurowanym. Logout miało promocję 3 dni testu za 1 zl - nie wiem czy jeszcze ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 Wyżej jest napisane, że hekko udostępnia okres testowy. Brałbym bez namysłu ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojtek123 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 Witam, Raczej nikt nie zaoferuje testu VPS'a z panelem DirectAdmin, no chyba, że ktoś ma jakieś "luźne" licencje. Co do wydajności, myślę, że mogę śmiało polecić naszą firmę. Pozdrawiam, TG Kiedyś w logout dostałem bodajże za złocisza na 24 H vps z DA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach