Amfidiusz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 Witam wszystkich, Jestem zdecydowany na zakup serwera z oferty OVH oznaczonego jako SP Mini. Lepszy byłby Traffic, jednak Unmetered także spełni swoją rolę. Mogę zaoferować 50% ceny startupu + abonament zgodny z ilością pozostałych dni. Oferta skierowana raczej do osób, które rezygnują z dalszego opłacania serwera i są chętne go odstąpić. Poszukuję także serwera ze starej oferty Kimsufi (bez naliczanego transferu). Ten kupię niezależnie od w/w. Proszę o kontakt w tym temacie lub poprzez prywatną wiadomość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baalzahmon 0 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2010 Witam wszystkich, Jestem zdecydowany na zakup serwera z oferty OVH oznaczonego jako SP Mini. Lepszy byłby Traffic, jednak Unmetered także spełni swoją rolę. Mogę zaoferować 50% ceny startupu + abonament zgodny z ilością pozostałych dni. Oferta skierowana raczej do osób, które rezygnują z dalszego opłacania serwera i są chętne go odstąpić. Poszukuję także serwera ze starej oferty Kimsufi (bez naliczanego transferu). Ten kupię niezależnie od w/w. Proszę o kontakt w tym temacie lub poprzez prywatną wiadomość Mam do sprzedania SP Mini seria traffic, 793-605-045 Serwer opłacony do 1 Marca. Pilne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach