nath 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Witam poszukuje dedyka bez limitu transferu oraz od 500- 1TB quoty dyskowej za max 200zł miesiecznie (dedyk bedzie do seedboxa) Zgadzasz się na przedstawianie ofert przez firmy hostingowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 kimsufi.pl - Q-1T Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nath 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 dodam ze mzoe byc limit transferu 20-25 TB miesiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Szukaj czegoś ze starej oferty OVH, teraz już nawet tam nie ma takich rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zomb 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2010 2x Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 2GB RAM 250gb hdd 100Mb/100Mb Bez limitu transferu 200zl / miesiąc możliwość dokupienia dodatkowego dysku usb 500gb - 40zl netto / sztuka w cenie serwera znajduje się także support oraz możliwość konfiguracji serwera pod seedbox w razie zainteresowania proszę o kontakt: zomb@zproject.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux@User 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2010 2x Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 2GB RAM 250gb hdd 100Mb/100Mb Bez limitu transferu 200zl / miesiąc możliwość dokupienia dodatkowego dysku usb 500gb - 40zl netto / sztuka w cenie serwera znajduje się także support oraz możliwość konfiguracji serwera pod seedbox w razie zainteresowania proszę o kontakt: zomb@zproject.pl Witam I może jeszcze w Polsce ? ~ Do autora tematu 200 zł i taki transfer Chyba nie znasz relacji cenowych i kosztów łącz. Damian masz rację coraz ciekawiej Pozdrawiam Serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2010 Nie nie nie, to JA mam rację - pierwszy zauważyłem postępujące jaja w prośbach : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2010 Idź do ERY, może tam Ci coś takiego zaproponują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach