KudlatyX 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2010 Witajcie, Na wstępie, zezwalam, na zamieszczanie tu ofert oraz na moje PW ofert różnych firm. Kupię serwer dedykowany: Procesor: Mocny, koniecznie 4 rdzenie. RAM: obowiązkowo 8 GB ramu. Łącze: 100Mbps Lokalizacja: Niemcy, Francja, Polska i inne. Dysk: 200-400 GB System operacyjny: koniecznie Windows! 2003/2008/XP. Cena: najlepiej około 250-300 zł KIMSUFII odpada, bo opłata instalacyjna. Serwer będzie używany pod prywatny serwer Metina. Czekam na oferty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2010 tu coś wybierz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Dołóż trochę pieniążków i napewno coś znajdziesz, nie tylko w google ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 tu coś wybierz Na era.pl troche maly transfer jest a tak na serio, jesli kimsufi cie nie zadowala, to chyba nie znajdziesz nic lepszego w tej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waiet 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Dokładnie może być ciężko chyba, że dołożysz jeszcze trochę pieniędzy. Opłata instalacyjna jest tylko jednorazowo więc nic wielkiego się chyba nie stanie jeżeli na początek wydasz trochę więcej pieniędzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Napisz do najdmena, nie wiem czy z windowsem ale spytać się nie zaszkodzi ;] Zawszę uprzejmie odpiszę, jak może to przedstawi ofertę. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Napisz do najdmena, nie wiem czy z windowsem ale spytać się nie zaszkodzi ;] Zawszę uprzejmie odpiszę, jak może to przedstawi ofertę. Pozdro Ale nie dostanie takich parametrow za 300zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Wiem, że nie dostanie. Ale to już mu chyba wcześniej napisano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Logout.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Wiem, że nie dostanie. Ale to już mu chyba wcześniej napisano. To po co odsylać do najdmana, nie szanujesz czasu innych? Pozdrawiam, TG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolak 7 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2010 Pozwolicie, że dopytam. Transfer bez limitu oczywiście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach