BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 Posiadam forum o tematyce Piratów Drogowych na forum znajdują się naprawdę drastyczne zdjęcia filmy ! Chcę przenieść się do Polski lecz moje pytanie brzmi czy któraś firma hostingowa mnie przyjmie ? Dodam jeszcze ze skrypt forum to IPB 3.0 Liczba użytkowników 9000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 Tak Zdjęcia bardzo drastyczne orozrywani ludzie, zgnieceni itp. itd Z tego co zauważyłem to tylko takie drastyczne zdjęcia działają NA POLSKIEGO KIEROWCE ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 skoro zawartość nie jest ani nielegalna ani jakoś "kodeksowo-ustawowo" zabroniona to chyba żadna firma Cię z tym nie wyrzuci (chyba że się mylę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 No właśnie i to jest temat "TABU" muszę mieć 100 % pewności że nikt mnie po tygodniu nie wywali bo nie chcę się błąkać od jednej firmy do drugiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2010 Jaki masz budżet? Jeśli chciałbyś mieć pewność, że nikt Ci nie podziękuje to musiałbyś kupić VPS managed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2010 No właśnie i to jest temat "TABU" muszę mieć 100 % pewności że nikt mnie po tygodniu nie wywali bo nie chcę się błąkać od jednej firmy do drugiej Opisz coś więcej na temat zawartości, jak mamy Ci pomóc jeśli nie wiem co to takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2010 naprawdę drastyczne zdjęcia filmy ! Liczba użytkowników 9000 Aha! Znalazłem niszę ! Wybaczcie offtop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2010 O ile się dobrze domyślam to chodzi o stronkę podobną, to tej gazety wydawanej przez żonę Urbana "Zły" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2010 //OT Jaki adres tego forka IP.Boar 3.x? //OT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2010 Forum w danym momencie jest wyłączone z jasnych powodów ! Adres podam po ponownym uruchomieniu forum Czekam na propozycje dotyczące serwera Co do zawartości to napisałem ZDJĘCIA DRASTYCZNE Z WYPADKÓW ! Co tu dalej pisać ? Pozdrawiam Ekipa Anty Pirat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2010 Forum w danym momencie jest wyłączone z jasnych powodów ! Adres podam po ponownym uruchomieniu forum Czekam na propozycje dotyczące serwera Co do zawartości to napisałem ZDJĘCIA DRASTYCZNE Z WYPADKÓW ! Co tu dalej pisać ? Pozdrawiam Ekipa Anty Pirat Tu chyba serwer w Azji by się nadał. Mogę przygotować Ci ofertę takiego serwera, jak byłbyś zainteresownay zapraszam na PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2010 Jeżeli jest łamane polskie prawo to wystarczy, że serwer będzie się znajdować tam gdzie Polska nie ma jurysdykcji. Chociaż jak domena jest zakupiona w Polsce a będą chcieli odebrać domenę to odbiorą ;] Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2010 Przecież tematyka forum nie narusza Polskiego prawa Gdyby nie należało Ci na Polskiej lokalizacji polecił bym GlowaNET.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach