varez 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 Witam, jestem zainteresowany domenami .asia . Googlowałem trochę, i wyszło mi, że aby móc zarejestrować taką domenę trzeba (bądź trzeba było) mieć obywatelstwo w Azji (bądź jakoś tak, nie dziś szukałem). Gdzieś czytałem potem, że teraz domeny są wolne dla wszystkich. Teraz znowu szukałem, i wychodzi na to, że niby mogę rejestrować. I teraz pytanie do Was: Gdzie taką domenę polecacie zarejestrować, no i czy na pewno mogę to zrobić, może ktoś coś wie? Pozdrawiam ~varez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 http://www.az.pl/domeny-asia-rejestracja-domeny-asia-azja-domena-asia.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 Witam, Aby zarejestrować domenę musisz podać kontakt - abonenta, kontaktu technicznego lub finansowego na terenie Azji. Większość rejestratorów oferujących te domeny zapewnia taki kontakt. Rejestracji możesz dokonać np. u nas Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 ok, to juz w takim razie rozumiem o co w tym chodzi a teraz: gdzie WARTO? MasterNet, gdzie najchętniej bym zakupił nie ma w ofercie domen .asia, a więc pytam o w miarę sprawdzoną firmę (zeby nie bylo problemów) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 ok, to juz w takim razie rozumiem o co w tym chodzi a teraz: gdzie WARTO? MasterNet, gdzie najchętniej bym zakupił nie ma w ofercie domen .asia, a więc pytam o w miarę sprawdzoną firmę (zeby nie bylo problemów) jak wyżej 2BE.PL, równiez az.pl czy EuroDNS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 szczerze.. przejrzałem te 3 firmy, i wychodzi mi jedno - jest strasznie drogo!:/ zakładam ze nie znajde nic do 60zł/rok (bez promocji) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 szczerze.. przejrzałem te 3 firmy, i wychodzi mi jedno - jest strasznie drogo!:/ zakładam ze nie znajde nic do 60zł/rok (bez promocji) ? za 54 zł masz w az.pl (pierwszy rok) W przyszłym tygodniu OVH wprowadza domeny .asia, więc możesz poczekać na nich. Raczej będą mieli po kosztach. Czyli około 55 zł rejestracja / odnowienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
varez 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 wlasnie nie chce pierwszy rok, czy innych magicznych promocji (typu serwer za 300zl gratis), gdzie kupie tam zostane na stałe, wiec raczej interesuje mnie w miare niska cena odnowie edit: no to pewnie sobie na ovh poczekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach