kustosz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 1. Pojemność to minimum 5 do 10Gb 2. Panel DirectAdmin ( miałem inne panele ale ten mi najbardziej odpowiada, chyba przyzwyczajenie ) 3. Transfer miesięczny w granicach 50Gb 4. Hosting na LiteSpeed 5. Opłaty miesięczne za hosting 6. Dostępne SSH 7. Możliwość uploadu plików nie mniej jak 200 Mb (tak samo baz danych) Dobrze by było ja by było dostępne preinstalowanie skryptów ale już niekoniecznie. Możliwość przetestowania usługi przez minimum 3 dni Proszę o oferty firm hostingowych lub o wskazanie firmy która spełnia te wymagania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 Znaleźć firmę która spełnia wszystkie wymagania może być Ci niezwykle ciężko ViPower.pl spełnia wszystkie wymagania prócz 5 i 6 No niestety niema możliwości płatności w mniejszych przedziałach czasowych niż te podane na stronie. 7.Upload dużych plików -> limity ustawione są na 512MB. PreInstalowane skrypty - aktualnie funkcja ta jest zablokowana. Jednak jest zainstalowana a serwerze i prawdopodobnie w tym tygodniu zostanie udostępniona dla wszystkich użytkowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kustosz 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 Vipower testowałem konto reseller i powiem szczerze że wszystko mi odpowiadało, szybkie odpowiedzi na pytania i ustawienia konta. Jednak parząc na wcześniejsze opinie o hostingu mieli dużo awarii w ubiegłum roku. Mam nadzieję że to już się skończyło, po przejściu na LiteSpeed powinno być już dobrze Obserwuę opinie o tym hostingu jeżeli przez dwa lub trzy tygodnie będzie wszystko dobrze chodziło chyba zdecyduję się na nich. Na razie czekam na materały do stron od klientów Znaleźć firmę która spełnia wszystkie wymagania może być Ci niezwykle ciężko ViPower.pl spełnia wszystkie wymagania prócz 5 i 6 No niestety niema możliwości płatności w mniejszych przedziałach czasowych niż te podane na stronie. 7.Upload dużych plików -> limity ustawione są na 512MB. PreInstalowane skrypty - aktualnie funkcja ta jest zablokowana. Jednak jest zainstalowana a serwerze i prawdopodobnie w tym tygodniu zostanie udostępniona dla wszystkich użytkowników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 Glowanet.pl poza faktem posiadania panelu DA spełnia całą resztę kryteriów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
saporo 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 http://www.hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Podaj widełki cenowe jeszcze. również ci polecę glowanet.pl . To hekko jedzie na litespeed?? Hmm z tego co wiedziałem to tylko głowa i vipower ( chciaż z tego co pisali to do końca stycznia dopiero przeniosą wszystko na lite) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux@User 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Witam Osobiście polecam sharedy w OVH spełniają te warunki prócz okresu testowego Pozdrawiam Serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przemu 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Shared w OVH na Direct Admin? Wydawało mi się, że mają jedynie ich autorski manager. Lite Speed masz w Prohost, w kontach Biznes, ale panel to cPanel. Jest też testowo jak widziałem w dhosting.pl Tam jednak znajdziesz autorski panel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux@User 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 17, 2010 Shared w OVH na Direct Admin? Wydawało mi się, że mają jedynie ich autorski manager. Lite Speed masz w Prohost, w kontach Biznes, ale panel to cPanel. Jest też testowo jak widziałem w dhosting.pl Tam jednak znajdziesz autorski panel. Witam Panel jest do zabawy czy do konfiguracji ? Myślę że autor tematu może zmienić przyzwyczajenia ProHost strasznie tną na limity CPU B) Nadal pozostaje przy poleceniu OVH. Pozdrawiam Serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2010 @ Linux@User W ovh nie dostaniesz SSH w każdym pakiecie Płatności roczne Litespeeda, raczej tam niema ProHost strasznie tną na limity CPU Bo przy jakości jaką oferuje Prohost, nie spodziewaj się że dostaniesz połowę rdzenia za kilka zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2010 http://www.hekko.pl Informuję, że strony na naszych maszynach serwowane są przez Apache 2.2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach