BartoLL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 Witam !! Mam pytanko ;P Jak postawić serwer www oraz mySQL przez SSH ;P? potrzebuje serwer do CMS'a JPortal. Posiadam VPS'a - Linux (Debian) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 Po pierwsze troche inwencji tworczej Google + howtoforge + cyberciti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartoLL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2010 Dobra ... poradziłem sobie sam ;P Jak by ktoś chciał gotowca to proszę ;P apt-get install libapache2-mod-php5 phpmyadmin mysql-server-5.0 php5-mysql Pliki strony wrzucamy do /var/www Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2010 Żaden gotowiec, bedziesz miał serwer wolny, i dziurawy jak ser. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 16, 2010 Ja nie wiem.. czy jakoś tydzień temu nie było podobnego wątku? Masakra.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach