carbonik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Witam serdecznie! Jaki polecacie tani, dobry serwer pod grę Metin2? Chcę coś kupić taniego a potem przejść na coś większego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drajvver 4 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 gamehostingtalk.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Co dla Ciebie oznacza "coś taniego"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bryn1u 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Co dla Ciebie oznacza "coś taniego"? Nie drogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Jak już to Głowie. Tak chodzi mi dokładnie o zakres cenowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 A tak w ogóle to autor tematu, mogłby być bardziej precyzyjny i podać widełki cenowe. A czy czasem nie będziesz jeszcze potrzebował administratora do dedyka, nie jest to aż takie tanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bryn1u 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 A tak w ogóle to autor tematu, mogłby być bardziej precyzyjny i podać widełki cenowe. A czy czasem nie będziesz jeszcze potrzebował administratora do dedyka, nie jest to aż takie tanie. Dlatego kolega pewnie chce tani hosting, zeby mu zostalo na administratora. Z tego co czytam to raczej zakres do 50 zl i czy to ma byc jeden server czy ile ? i ile slotow. Ja bym ci jednak proponowal vps'a. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 Moderacjo - błagam usuńcie ten temat! Bo chyba nie tylko ja nie rozumiem o co tutaj chodzi i nie tylko mi się wrapper w mózgu przegrzewa przez te pętle myślowe ;dd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach