Moaha 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Witam! Sprzedaje forum winiarskie: www.winiarze.com.pl Zainteresowanych zapraszam na aukcję:http://allegro.pl/item870712845_forum_winiarskie_winiarze_com_pl_bcm.html Forum młode ale z tendencją rozwojową. Sprzedaje bo nie mam czasu się nim zajmować i potrzebuję pieniędzy. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Nasi użytkownicy napisali 166 postów w 53 wątkach. Mamy 60 zarejestrowanych użytkowników. Aktualna cena 200,00 zł Nie wpisałes czasami o jedno zero za dużo?? Pytam bo mi się wierzyć nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 60 zarejestrowanych użytkowników, 160 postów, 53 tematy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 60 zarejestrowanych użytkowników, 160 postów, 53 tematy... Po co kopiować posty? ;] "-oryginalny design strony" Chyba oryginalny top forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moaha 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Cena się zgadza jak i wszystko inne. Sprawdzałem przed chwilą. Posty również nie są kopiowane ani nic w tym stylu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Po co kopiować posty? ;] "-oryginalny design strony" Chyba oryginalny top forum. Napisałem w tym samym momencie co kolega wyżej Po prostu nie odświeżałem strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 Powodzenia w tej cenie raczej nie sprzedaż. Jedno zero z tyłu spuść, to jest szansa, że ludzie jeszcze będą podbijać tą cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moaha 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 Poszło za 270PLN A niebieskiemu znachorowi od wyceniania for i innym jego pokroju dziękuję za podbijanie tematu bo tylko na to się zdały wasze posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 Poszło za 270PLN A niebieskiemu znachorowi od wyceniania for i innym jego pokroju dziękuję za podbijanie tematu bo tylko na to się zdały wasze posty. Napisałeś do kolegi by zalicytował xD ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kopaczka Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 To nic tylko pogratulować szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach