No-Excuses 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Witam serdecznie drogich użytkowników, mam na sprzedaż dwie używane licencję: Direct Admin (Dożywotnia, dowolna zmiana IP oraz systemu)- 150zł Licencja AdminPanel: +9 lat oraz domena no-excuses.pl, na której działa licencja jest aktywna do 2011-01-09 (Licencja aktywowana dokładnie 20.02.2009r. Na odsprzedaż została wyrażona zgoda właściciela licencji)- 500zł Osoba, która zakupi jedną z licencji otrzyma dane do konta przez, które można nią zarządzać. W przypadku domeny: otrzymuje ją osoba, która zakupi licencję adminpanel otrzyma on do niej pełne prawa z możliwością przedłużenia oraz cesji domeny. Aby licencja AdminPanel działała musi być właśnie używana domena no-excuses.pl (Z moich informacji można użyć przekierowania by korzystać z innej domeny) Więcej informacji na PW lub pod e-mail sprzedaz@no-excuses.pl. Zmiana wszystkich danych po opłaceniu następuje w ciągu 24 godzin. Dane są przesyłane poprzez pocztę e-mail, pozdrawiam Marian Jagat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
No-Excuses 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Licencja Direct Admin sprzedana. Pozostała licencja AdminPanel za 500zł na 9 lat plus domena na rok zachęcam do kupna. Jest możliwość zakupu poprzez allegro w 100% bezpieczny sposób zakupu. Jeśli ktoś by był zainteresowany zakupem licencji przy innej domenie proszę pisać na mail podany wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
No-Excuses 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 http://allegro.pl/it...oj_hosting.html licencja adminpanel została wystawiona oferta na allegro. Zapraszam serdecznie, przepraszam za kolejny post pod postem, niestety za późno wystawiłem aukcję i nie mogę posta edytować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach